НИС представља нове погодности за пољопривреднике на Међународном пољопривредном сајму

13-05-2017 05:18:44 | | / vostok.rs |


На овогодишњем Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду компанија НИС представља погодности свог програма за пољопривреднике у оквиру ког су потрошачима омогућени додатни попусти на гориво и нови услови за издавање НИС Агро картице.

Једна од новина у компанијском програму за пољопривреднике, која ће бити представљена на заједничком штанду НИС-а и Задружног савеза Војводине је да ће корисници НИС Агро картице убудуће сваком куповином гасног уља 0.1 и Евро дизела акумулирати потрошњу и стицати право на додатне попусте који ће зависити од количине купљеног гасног уља, односно евро дизела. Попусти које ће на тај начин моћи да остваре корисници НИС Агро картице, крећу се до чак 7 динара по литру за Евро дизел, односно до 5 динара по литру за гасно уље 0.1.



Такође, НИС Агро картица се сада може добити уз поседовање регистроване пољопривредне машине, док су до сада корисници ове картице могли да буду само они који имају активни статус регистрованог пољопривредног домаћинства или газдинства. Поред тога, током трајања Међународног пољопривредног сајма до 19. маја, компанија НИС је омогућила издавање НИС Агро картице на самом Сајму и то на штанду НИС-а и Задружног савеза Војводине.

Koмпанија је за пољопривреднике обезбедила и специјални поклон-ваучер којим ће до 31. маја моћи да остваре додатни попуст од 3 динара по литру евро дизела и гасног уља 0,1.