Велики шампионски пехар и златна одличја за бренд NISOTEC

16-05-2017 07:25:17 | | / vostok.rs |


Бренд NISOTEC компаније НИС добитник је великог шампионског пехара 84. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду за врхунски квалитет моторних и хидрауличних уља, као и седам великих златних медаља и три златне медаље за квалитет производа NISOTEC палете. Овим престижним признањима још једном је потврђен највиши квалитет производа компаније НИС.

У име Нафтне индустрије Србије, ова значајна признања примио је Дмитриј Вуколов, директор Дирекције за уља и мазива, који је тим поводом истакао:

„Потврда квалитета уља и мазива NISOTEC бренда огледа се у чињеници да су наши производи освојили до сада више од 30 медаља за квалитет, а поседују и одобрења од водећих светских произвођача возила што представља додатну гаранцију поузданости квалитета и препознатљивости бренда NISOTEC на домаћем и регионалном тржишту. Захваљујући константном унапређењу технолошких процеса и примени иновативних решења у свим бизнис процесима, јачамо нашу лидерску позицију на тржишту Србије и доприносимо бољем позиционирању бренда NISOTEC у земљама балканског региона“.



NISOTEC производи израђени су од нaјквaлитетнијих сировина, у сaрaдњи сa светски познaтим произвођaчимa aдитивa и бaзних уљa. Употребом NISOTEC мaзивa омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије. NISOTEC производи се осим на домаћем тржишту продају и у девет земаља региона: Србији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији, Румунији, Бугарској, Грчкој и Албанији.