Разграбљен цео тираж другог издања Catene mundi

02-11-2014 04:24:38 | | / mojenovosti.com |

Књига која открива забрањену истину о пореклу, историји и страдању Срба – разграбљена на београдском Сајму књига! Отворена је претплата на треће издање.

Београдски Сајам књига још није завршен, а цео тираж другог издања култне Кијукове енциклопедије србског народа Catena mundi већ је распродат. После огромног интересовања у претплати, а посебно после чудесне промоције на Коларцу, неколико сајамских дана било је довољно да цео преостали тираж буде разграбљен. Иако тек предстоји ударни и најпосећенији викенд Сајма књига, није више могуће набавити ниједан примерак овог – по многим сведочанствима – издавачког подухвата године. Зато је наша издавачка кућа истог имена већ отворила претплату на ново, треће издање Catene mundi.

Сви они који нису дошли до свог примерка другог издања већ се у великом броју пријављују за треће издање. Уписивање за ново, треће издање трајаће и цео викенд београдског Сајма књига на штандовима издавачке куће Catena mundi, а од 1. новембра је и званично започео нови циклус пријављивања који ће трајати до Никољдана ове године, да би треће издање било штампано до Сретења 2015. године.

Цена новог, трећег издања биће иста као на Сајму књига, односно по сајамском попусту од 8.800 динара, и моћи ће да се плати у четири месечне рате по 2200 динара (новембар, децембар, јануар и фебруар).

Сви који су заинтересовани за ново, треће издање овог издавачког подухвата године и једне од најтраженијих књига на овогодишњем београдском Сајму књига могу је наручити ОВДЕ.

СРЕТЕЊЕ 2015 – Треће издање излази из штампе!

Проверите зашто је промоција Catenе mundi на Коларцу била најпосећенија промоција једне књиге у новијој историји Срба!

Сазнајте зашто ову књигу мора да има свака србска породична библиотека!

Уверите се зашто је ова књига изазвала велику узбуну у србским интелектуалним круговима!


Извор: Catena Mundi/ Двери