Дружење са фудбалерима „Црвене звезде“ на ГАСПРОМ бензинској станици у Новом

25-09-2017 08:58:27 | | / vostok.rs |


Фудбалери „Црвене звезде“ наставили су дружење са навијачима и потрошачима у оквиру кампање „Сви смо један тим“, посетом GAZPROM бензинској станици у Новом Саду. Овога пута, тиму „Црвене звезде“ на GAZPROM бензинској станици „Нови Сад Један“ придружили су се фудбалери „црвено-белих“ Срђан Бабић, Немања Милић, Урош Рачић и Дејан Јовељић.



Потрошачи који су се затекли на овом малопродајном објекту имали су прилику да се фотографишу са играчима „Црвене звезде“, одиграју са њима утакмицу малог или стоног фудбала, као и да им пожеле срећу пред важне утакмице у домаћим такмичењима и Лиги Европа. Присутни Новосађани били су пријатно изненађени јер су имали прилику да се друже са играчима „црвено-белих“ на бензинској станици.

Фудбалер „Црвене звезде“ Немања Милић такође је изразио задовољство због учешћа у данашњој акцији у Новом Саду:

„Ово је одлична акција јер имамо прилику да се дружимо са навијачима који нас подржавају и упознамо их уживо. Мислим да људима пуно значи што нас виде заједно овде“, рекао је Немања Милић.



Дружење фудбалера „Црвене звезде“ са навијачима и потрошачима на бензинској станици „Нови Сад Један“ организовано је у оквиру спонзорске сарадње руске компаније „Гаспром њефт“ и ФК „Црвена Звезда“. Кампања „Сви смо један тим” кренула је почетком септембра дружењем са потрошачима на бензинској станици „Нови Београд” у Београду, а спонзорство Фудбалског клуба „Црвена звезда“ је највећа појединачна инвестиција у спорт Србије.