ТНГ унапређеног квалитета из Рафинерије нафте Панчево

29-09-2017 04:41:31 | | / vostok.rs |


Компанија НИС знатно је унапредила квалитет течног нафтног гаса који производи у Рафинерији нафте Панчево и овај дериват унапређеног квалитета може се купити на бензинским станицама НИС-а широм Србије.



У складу са опредељењем компаније да константно улаже у модернизацију технологије и развој свог производног програма како би својим потрошачима увек нудила производе врхунског квалитета, НИС је као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата пласирао ТНГ са побољшаним експлоатационим карактеристикама, што је постигнуто захваљујући унапређењу технолошких процеса производње овог горива у Рафинерији нафте Панчево.



Унапређена формула ТНГ-а компаније НИС доприноси већој економској исплативости и смањењу трошкова одржавања возила захваљујући оптималнијој густини и саставу као и повећању октанског броја деривата, што је резултирало повећаном калоријском снагом као и побољшаним сагоревањем ТНГ-а који компанија НИС производи. ТНГ унапређеног квалитета произведен је у складу са најстрожијим произвођачким спецификацијима, уз поштовање актуелних европских стандарда производње, безбедности и заштите животне средине.



Списак бензинских станица на којима је доступан ТНГ побољшаног квалитета компаније НИС може се пронаћи на сајтовима
www.nispetrol.rs и www.gazprom-petrol.rs, или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Компанија НИС располаже са највећом малопродајном мрежом у Србији, укључујући и мрежу инсталација за ТНГ аутогас, а осим ТНГ-а унапређеног квалитета потрошачима су на савременим GAZPROM и НИС Петрол бензинским станицама на располагању висококвалитетни деривати евро пет квалитета, произведени у Рафинерији нафте Панчево, као и широк спектар допунског асортимана.