Признање НИС-у за допринос у области спорта

14-02-2018 02:52:46 | | / vostok.rs |


Спортски савез Града Зрењанина доделио је компанији НИС признање „Спонзор-донатор 2017“ у оквиру уручења Годишњих награда најистакнутијим појединцима, спортским колективима и спонзорима.

НИС је награђен као друштвено одговорна компанија која дуги низ година, на различите начине подржава спортске пројекте, удружења и појединце са територије Града Зрењанина.

„НИС подржава пројекте из области спорта јер желимо да промовишемо здрав начин живота и спортске вредности. Само на територији Града Зрењанина смо од 2009. године у спортске пројекте уложили више од 50 милиона динара, а како бисмо додатно подржали рад спортских удружења у овом граду сва средства из програма „Заједници заједно“ у 2017. години за Зрењанин су усмерена у пројекте из области спорта. НИС ће и у наредном периоду наставити успешну сарадњу са Зрењанином у различитим сегментима друштвене одговорности“, изјавио је Стефан Деспотовић, директор Дирекције за екстерне комуникације НИС-а

У оквиру програма друштвене одговорности, НИС од 2009. године подржава бројна спортска удружења из Зрењанина, а нека од њих су фудбалски клуб "Раднички Зрењанин", кошаркашки клуб „Пролетер“, рукометни клуб „Пролетер-Нафтагас“, одбојкашки клуб „Клек“, карате-клуб „Зрењанин“, омладински џудо клуб „Пролетер“, Спортски клуб за децу и омладину са посебним потребама „Хенди спорт“, Стонотениски клуб инвалида Зрењанина ''К2'' и многи други.