Шампионски пехар обишао Србију

31-07-2018 03:27:10 | | / vostok.rs |


Фудбалери „Црвене звезде“ обрадовали су своје навијаче освојивши у претходној сезони ттулу првака Србије, као и пласманом у нокаут фазу Лиге Европе на коју су првотмми из Љутме Богдана чекали више од 20 година. Навијачко бодрење није изостајало ни у једној фази такмичења, као ни мотвамија да семоже више и боље.



Успешна сезона крунисана је освајањем ттуле у домаћем првенству, а подизање шампионског
трофеја у рукама Звездиних првотмама одушевљено су испратли многобројни навијачи „мрвено-белих“.У претходних десет дана неки од њих су имали и прилику и да лично доживе радост актуелних шампионатоком освајања ттуле, а реч је о заједничкој инимијатви „Сви смо један тм“ коју већ другу годинузаредом реализују компанија НИС и ФК „Црвена звезда“. Тако је Пехар Супер лиге Србије, који супрвотмми ФК „Црвена звезда“ освојили у сезони 2017/18, обрадовао многобројне навијаче мрвено-белих који су имали могућност да се фотографшу са најзначајнијим намионалним фудбалским трофејом наНИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станимама широм Србије.



Звездаши из Суботме, Зрењанина, Ниша,
Крушевма и Јагодине искористли су несвакидашњи моменат да на једној од бензинских станима НИС-аподигну Пехар Супер лиге Србије који им је донео њихов омиљени клуб. На тај начин, захваљујућипројекту „Сви смо један тм“, сипање горива овога пута није било исто, а осмеси и радост возача који суса одушевљењем подизали Трофеј овековечени су на многобројним фотографјама.



Путујући „Трофеј тур“ караван обишао је пет градова током десет дана са једним миљем – захвалит се
свима онима који су током меле сезоне бодрили „мрвено-беле“ са поруком да и предстојећа сезонабуде још успешнија, а навијачка подршка још јача! А Звезду очекују нови изазови.... Звездина европскаприча се наставља, а пред актуелним шампионима је борба за пласман у групну фазу Лиге шампиона,одбрана шампионске ттуле Супер лиге Србије, као и покушај да се Партзану преотме ттула у домаћемКупу. Борба „на три фронта“ биће лакша уз подршку њиховог незаменљивог „ 12 играча“ - навијача, којису уверени да ће „Трофеј тур“ караван под окриљем мрвено-белих наставит своје путовање и наредне

године.