Више од 250.000 поклона за потрошаче на бензинским станицама НИС

26-09-2018 03:16:09 | | / vostok.rs |


Више од 250.000 вредних поклона очекује потрошаче, кориснике „Са нама на путу“ картице лојалности, који сипају премијум G-Drive горива врхунског квалитета на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

У оквиру акције која траје до краја октобра, сви корисници „Са нама на путу“ програма лојалности компаније НИС, приликом куповине 15 и више литара горива премијум G-Drive 100 бензина, односно премијум дизел деривата G-Drive Diesel, добијају купон који им доноси један од преко 250.000 поклона које је за ову прилику обезбедио НИС у сарадњи са партнером у акцији, компанијом Gigatron.

Богат фонд поклона укључује до 50.000 бонус поена на „Са нама на путу“ картици лојалности, попуст и до 5 динара по литру приликом куповине горива на бензинским станицама НИС-а, мобилни телефон Huawei Mate 10 Pro, ваучере за попуст на производе приликом куповине електронских уређаја у малопродајним објектима Gigatron-а и многе друге вредне поклоне.



Премијум G-Drive горива компаније НИС произведенa су према највишим технолошким стандардима, од домаћих висококвалитетних деривата евро-5 квалитета у које се накнадно додају комплекси адитива реномираних светских произвођача. У поређењу са стандардним бензином и евро дизелом, деривати нове генерације G-Drive oбезбеђују ефикасније сагоревање горива, а самим тим и већу снагу, бољу стартност и стабилнији рад мотора. Захваљујући активним компонентама, стооктански бензин G-Drive 100 и премијум дизел гориво G-Drive Diesel, поред побољшаних перформанси мотора, пружају и професионалну заштиту читавом систему за гориво чиме се продужава радни век мотора.

Више информација о поклон-акцији на бензинским станицама НИС-а, као и о предностима премијум G-Drive деривата, доступно је на сајту www.gazprom-petrol.rs и www.nispetrol.rs. Осим тога, купцима је на располaгању и кол центар НИС-а са бројем телефона 0800 008 888. Позивање овог броја је бесплатно.

Премијум G-Drive горива компаније НИС доступна су потрошачима на GAZPROM и NIS Petrol бензинским станицама у Србији и региону које, поред горива високог квалитета произведеног по највишим европским стандардима, потрошачима нуде широк спектар допунског асортимана, као и богат избор пратећих услуга.