Шведска и Украјина се пласирале на Еуро 2016

18-11-2015 12:52:33 | | / mojenovosti.com |

- У узвратним мечевима баража за ЕУРО 2016, који су се играли синоћ, Шведска и Украјина су успјели изборити пласман на ЕУРО 2016

Фудбалске селекције Шведске и Украјине преостала су два учесника Европског првенства 2016. године у Француској.

У узвратним мечевима баража за ЕУРО 2016, који су се играли синоћ, Шведска и Украјина су успјели изборити пласман на ЕУРО 2016.
Фудбалска репрезентација Словеније је у Марибору играла неријешено 1:1 против селекције Украјине. Овим резултатом Украјинци су изборили пласман на ЕУРО, јер су у првом мечу у Лвиву славили са 2:0.
Селекција Данске је у Копенхагену играла неријешено с репрезентацијом Шведске 2:2. Шведска је у првом сусрету у Солни побиједила резултатом 2:1.
Пласман на ЕУРО 2016 преко утакмица баража раније су избориле репрезентације Мађарске и Ирске. Мађари су у два меча додатних квалификација били бољи од Норвежана, док су Ирци били бољи од Босне и Херцеговине.
Осим Мађарске и Ирске, пласман на ЕУРО кроз квалиификације су избориле селекције Исланда, Чешке, Белгије, Велса, Шпаније, Словачке, Њемачке, Пољске, Енглеске, Швицарске, Сјеверне Ирске, Румуније, Аустрије, Русије, Италије, Португала, Хрватске, Албаније и Турске, док је Француска домаћин.