Зауставите болест штитне жлезде: Руски лекар открио два бесплатна и брза начина

26-11-2015 11:31:36 | | / mojenovosti.com |

Руски стручњак открио је помало чудне, али врло ефектне начине лечења.

Проблеми са штитном жлездом међу најчешћим проблемима савременог доба. Ови проблеми могу озбилјно угрозити стање целог тела.

Ово су два занимлјива, али ефикасна начина лечења штитне жлезде.
Певање као третман
Руски лекар Олег Торсунов саветује свакоме ко има проблем са штитастом жлездом, нарочито пацијентима са смањеном функцијом штитне жлезде, да једноставно певају!
Овај метод се заснива на уверењу да су штитна жлезда и цео ендокрини систем тесно повезани са лјудским емоцијама, посебно са емоцијом лјубави. Штитна жлезда трпи све оно што лјуди снажно доживлјавају. Такви лјуди одговарају на лоше поступке других осећајем дубоке неправде и огорчености.
Добијене негативне емоције остају замрзнуте у телу, а штитна жлезда им је подложна. То је разлог зашто ова жлезда касније испољава поремећај.
"Певајте. Певање ће помоћи штитној жлезди. Чворићи у штитној жлезди ће једноставно нестати. Певајте веселе песме, без обзира на то какве проблеме имате и како се осећате", каже доктор Торсунов.
Нјегов метод сугерише да се можете сами ослободити свих нагомиланих негативних емоција само помоћу певања.
Лечење црним луком
Још једну природну опцију у лечењу штитне жлезде предлаже др Игор Књазкин, познати лекар из Санкт Петербурга.
Он препоручује коришћење лука у лечењу штитне жлезде. Ово је једноставна метода која у потпуности природно подстиче функцију штитне жлезде.
Све што треба да урадите је следеће:
У вечерњим сатима, пре одласка на спавање, узмите лук и исеците га напола, па пустите да сок изцури из њега. Затим, масирајте врат у пределу штитне жлезде благим, кружним покретима, користећи половине лука.
Након масаже, идите у кревет, али не испирајте врат. Пустите да сок делује током ноћи.