Сјајан хумани гест фудбалера Стевана Јоветића

04-12-2015 01:28:12 | | / mojenovosti.com |

Када је сазнао да мој клуб нема новца да ме пошаље у Аугзбург, гдје сам морао да идем јер су ми у Црној Гори промашили дијагнозу, Јоветић ме је позвао и понудио ми помоћ, каже Миливоје Раичевић.

Црногорски репрезентативац, фудбалер Интера Стеван Јоветић направио велики гест за свако поштовање. Он је платио операцију фудбалеру подгоричке Будућности, 22-годишњем Миливоју Раичевићу, коме је каријера била доведена у питање.

"Када је сазнао да мој клуб нема новца да ме пошаље у Аугзбург, гдје сам морао да идем јер су ми у Црној Гори промашили дијагнозу, Јоветић ме је позвао и понудио ми помоћ, рекао је Миливоје Раичевић за сајт УЕФА.

Раичевић је покидао лигаменте кољена. Јоветић је имао сличну повреду и знао је кроз какве муке пролази фудбалер Будућности.

"Јоветић ми је договорио сусрет са љекаром који је и њему помогао 2010. године када је имао исту повреду. Уз то, платио је све трошкове операције и лијечења, које сам имао у Србији. Све што могу да кажем јесте велико хвала Стевану, а обећавам му да ћу се сљедеће сезоне вратити на терен и сваки гол који постигнем посветити њему", рекао је Раичевић.