Оставка комплетне управе ФК Партизан

11-12-2015 11:03:36 | | / mojenovosti.com |

БЕОГРАД - Комплетна Управа Фудбалског клуба Партизан поднијела је оставку послије елиминације од њемачког Аугзбурга у посљедњем колу Лиге Европе, јављају београдски медији.

Позивајући се на незваничне изворе блиске клубу, Б92 је на свом сајту објавио да су се челници шампиона Србије повукли са својих функција на захтјев навијаца црно-бијелих, који су одмах по окончању сусрета у Хумској 1 скандирали "Управа напоље".

Портал Моцарт спорт је, позивајући се на своје изворе у Хумској 1, објавио да су, "предвођени предсједником Зораном Поповићем, челници црно-белих малтене најурени из клуба, непуна два сата по завшетку меча са Њемцима".
"Врхушка је под притиском навијача, који су са трибина неколико пута певали ''управа, напоље'', решила да се повуче са својих позиција на које је дошла пре безмало годину дана", наводи тај портал.
Тај портал додаје и да је до директног разговора између навијача и челника дошло и у канцеларијама стадиона у Хумској 1, послије чега су чланови Управе одступили са функција.
Тренер фудбалера Партизана Љубинко Друловић није се претходно појавио на конференцији за новинаре послије пораза од Аугзбурга (3:1) и елиминације из Лиге Европе, а медијима се умјесто тренера црно-белих обратио његов помоћник Луиш Диого Кампуш.
Како је објаснила порпарол црно-белих Биљана Обрадовић, Друловић се није појавио јер је био на састанку.
Португалац се у име цијелог тима извинио навијачима за неочекивану елиминацију из Европе.