Налазите се на страници > Почетна > Спорт > Са НИС и Mastercard до UEFA Champions League

Са НИС и Mastercard до UEFA Champions League

15-03-2019 02:39:04 | | / vostok.rs |


Компанија НИС и Mastercard, званични спонзор UEFA Champions League, припремиле су специјална изненађења за потрошаче који се приликом куповине на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама определе за плаћање Mastercard платном картицом.


Свака трансакција обављена од 15. марта до 15. априла Mastercard платном картицом приликом куповине горива или других производа на неком од малопродајних објеката компаније НИС у износу од најмање 4000 динара, доноси потрошачима једно од многобројних изненађења, а богат фонд награда које су за ову прилику припремиле НИС и Mastercard садржи, између осталог, 20 улазница за полуфиналну утакмицу у оквиру UEFA Champions League, као и 4 карте за финале овог најпрестижнијег фудбалског клупског такмичења, које ће се одржати 1. јуна у Мадриду.



Осим јединствене прилике да уживо прате фудбалски спектакл године, потрошаче на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама уз Mastercard платну картицу очекују и други вредни поклони из богатог допунског асортимана производа компаније НИС. Mastercard у склопу свог спонзорства UEFA Champions League својим корисницима, а клијентима NIS Petrol и GAZPROM бензинских станица и ове године традиционално, пружа прилику да доживе непроцењиво искуство и постану део историје дајући им могућност да освоје једну од 20 улазница за полуфиналну или једну од 4 карте за финалну утакмицу на највећој фудбалској сензацији године.

Више информација о заједничкој кампањи НИС-а и Mastercard доступно је на потрошачком сајту www.nispetrol.rs или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а 08 0000 8888.