Подгорица забранила одавање поште погинулим у НАТО агресији

24-03-2019 03:27:02 | | Вучуровић и Радуновић испред касарне, фото: ИН4С/ vostok.rs |

Делегацији Нове српске демократије, родитељима погинулих, војним ветеранима, борцима са Кошара, није дозвољено да положе вијенац на споменик жртвама који се налази унутар касарне у Маслинама, која је сада окићена заставом злочиначког НАТО савеза, истакао је он


И ове године, у касарнама Војске Црне Горе, није могуће одати пошту војницима који су погинули у току агресије НАТО алијансе 1999. године. Прва жртва злочиначког напада, десила се управо у Црној Гори, у касарни у Даниловграду, када је свој млади живот изгубио војник Саша Стајић, преноси
ИН4С

Предраг Бошковић, срамни министар застиђе, експонент марионетског издајничког режима, још једном је забранио да се у касарнама ВЦГ ода пошта нашим војницима који су погинули у агресији НАТО савеза 1999. године, написао је на свом фб профилу посланик ДФ-а Јован Јоле Вучуровић.
Делегацији Нове српске демократије, родитељима погинулих, војним ветеранима, борцима са Кошара, није дозвољено да положе вијенац на споменик жртвама који се налази унутар касарне у Маслинама, која је сада окићена заставом злочиначког НАТО савеза, истакао је он.


Управо се на овим примјерима види морални и људски пад овог режима у који покушава да увуче читаву Црну Гору, да се одрекнемо својих предака и хероја.

Никад! Памтимо…

ИН4С