Секс који гарантује да ћете добити сина: Технике које нису заказале!

29-01-2016 08:27:42 | | net.hr/ mojenovosti.com |

Постоје усмена предаја о томе како можете повећати шансе да добијете баш мушко или баш женско дете

Већина родитеља, на питање што би радије волели да добију дечака или девојчицу, одговарају како је битно само да се дете роди здраво. Нико неће признати да би баш желели девојчицу или би им срцу било на месту ако добију дечака.

Не постоји поуздана техника којом се може одабрати пол детета, али постоји усмена предаја о томе како можете повећати шансе да буде баш мушко или баш женско!

За оне који прижељкују дечака

Наводно, уживање у сексу током овулације олакшава "мушким" спермијима да стигну до јајне ћелије. Биће мушко ако доживите оргазам пре партнера, јер се тако ослобађа алкална течност која брже прихвата "мушке" спермије.
Направићете мушко ако обоје заједно доживите оргазам, у тренутку дубоке пенетрације, на пример, у псећој пози. Бебица ће бити мушког пола ако је мушкарац имао велики број сперматозоида. Разлог томе је што сперма није толико "снажна" као женски ејакулат, па што више сперматозоида има мушкарац, веће су шансе да оплоде женско јајашце.
Избегавање секса пре овулације, најмање недељу дана, такођер, наводно, поспешује изгледе да родите мушко дете. Логично, повећат ће се број сперматозоида, па ће оплодња бити успешнија.
Битно је и шта једете. Наводно, парови који чешће једу месо, рибу, воће и поврће, а избегавају млеко и млечне производе, имају веће шансе да направе мушко.

За оне који желе девојчицу
За ружичасту дечју собу потребно је сексати се само неколико дана пре овулације. Мушки хромосоми нешто су слабији од женских, који живе дуже, па ће, сходно овој теорији, већина "мушких" спермића бити на издисају, у тренутку зачећа.
Ултразвук ће показати девојчицу, ако је мушкарац доживео оргазам пре жене. Мушки спермији ће се тако наћи у киселом женском секрету, у којему не могу опстати онолико дуго колико то могу спермији са "женским" хромосомима.
Ко пије пуно млека и воли да једе млечне производе, попут сира, павлаке или јогурта, тај ће добити девојчицу. Наиме, млеко мења пХ киселост продуктивног тракта, што повољније делује на женске, а неповољније на мушке спермије.