С каквим мушкарцем је жени оргазам загарантован?

08-02-2016 08:32:52 | | / mojenovosti.com |

Уколико вам је циљ да се богато удате, размислите поново.

Посљедње истраживање Центра Пеw Ресеарцх показало је да су мушкарци с мањим и средњим платама емотивно доступнији, вјернији и бољи у кревету.

Главни адути мушкараца са мање новца су срећа, вјерност и оргазми. Тим се феноменом бавио и професор Адам Галински са Универзитета Чикаго који закључује да ће жене бити срећније са „сиромашнијим“ мушкарцима пошто су они мање лицемјерни у поређењу са богатим.
Мушкарци са средњим примањима љубазнији су када упознају нове људе него богатији мушкарци, пише часопис Псyцхологицал Сциенце.
Када су аутори студије посматрали сналажење богатих и сиромашних мушкараца у друштву нових особа, примјетили су како је друга група чешће као средство користила осмијех, контакт очима и генерално су мушкарци у њој били расположенији за разговор.
Са друге стране, боља примања долазила су у пакету са грубим и бахатим понашањем. Мушкарци слабијих примања више се социјално ангажују јер на тај начин покушавају да успију, док су особе бољег статуса већ на свом циљу и врло често сматрају да им не требају нова познанства.