Како да постигнете најјачи оргазам икада

03-03-2016 06:48:21 | | / mojenovosti.com |

Тантра, што на Санскриту значи „ткање енергије“ између два љубавника, представља повећање ужитка и јачине оргазма. Тантра је веома интимна и емоционална пракса, која је идеална да се практикује у дугим везама, рекла је секс терапеуткиња Ава Кадел. Чак и орални секс у Тантри значи „награђивање вашег партнера“. То може бити толико интензивно да чак ваш „фрајер за једну ноћ“ може да се заљуби у вас.
Дисање

Ви желите да делите уздахе на начин који ће повећати вашу интиму и појачати оргазам. „Што брже дишете, брже ћете доћи до оргазма“ рекла је Каделова, додајући да је то посебно тачно за мушкарце. У Тантри, можете да успорите ваше дисање и упражњавате неколико вежби, које Каделова назива „силом животне енергије“.
Најлакши начин да ово постигнете је да будете у пози где је жена одозго (што је према Тантри најмоћнија поза). Поставите руке једно другоме на груди и ускладите дисање тако да док једна особа удише ваздух, друга га издише. Можете то чак и да радите док су вам уста спојена гледајући се у очи. „То ствара конекцију дисања и душе кроз поглед. А ако је он у вама, свакако имате и сексуалну конекцију“.
Покрети

„Сви знају да додири чине добре ствари по ваш организам, као што је бржа циркулација и јачање имуног система“, рекла је Каделова. Да побољшате овај учинак, пробајте са тантричком масажом током предигре. Нека ваш партнер лежи потпуно наг, а ви намажите тело омиљеним уљем или лосионом. Онда искористите цело тело да масирате вашег партнера. Можете да започнете тако што ће осетити ваш дах у ерогеним зонама, осетити вашу косу како га лагано голица, али и целу тежину вашег тела које лагано клизи по његовом. „Ово је добитна комбинација зато што се ради о заједничком поштовању и хармонији“, рекла је Каделова. То постаје плес у коме обоје имају апсолутни ужитак.
Звук

Звук је попут унутрашње масаже. „Он утиче на ћелије у вашем телу које на то реагују тако што ослобађају енергију.“ Можда и даље не схватате какву моћ звуци имају током секса. „Отпуштање звукова, осим што вашем партнеру показујете да уживате, они вам помажу и да доживите интензивније оргазме.“
Каделова такође саветује да не практикујете тихи секс често. Уздаси и звуци које директно правите говором, али и оне које испуштате када ваша уста љубе партнера је нешто што ће вас обоје апсолутно узбудити.
Мишићи
Време је да говоримо о Кегеловим вежбама. „Један од најбољих осећаја за мушкарце је када жена ради Кегелове вежбе док он пенетрира у њу.“ Ствар је у томе да не очекујете минд блоwинг резултат одмах, већ требате да практикујете ово свакога дана како би ваши мишићи ојачали. Размишљајте о томе како још једној врсти вежбања, која ће и вама донети веће уживање.
Пажња

„Где је усмерена пажња, тамо енергија тече“, рекла је Каделова. То значи да ваша пажња пре и током секса одређује какав ће секс бити. Жене имају намеру да задовоље свог партнера, али она тврди да уколико пребаците пажњу на себе и своје сексуално самопоуздање, да отпустите „сексуалну богињу“ у себи, све ће бити много узбудљивије за обоје. У суштини, ваша намера током Тантричког секса би требала да буде „Искусите сва уживања која вам универзум пружа и ослободите се инхибиција.“ Један од начина да ово постигнете је мастурбација. Намера вам је да задовољавате себе, али велики бонус је тај што ћете тако да пружите задовољство и вашег партнера.
Фокус

То значи да будете апсолутно присутни у моменту, што понекад може бити тежак задатак. Да бисте били сигурни да сте фокусирани на праву ствар, Каделова препоручује да тражите „дозволу“ од партнера да се гледате директно у очи током свих чинова сексуалног односа. Ако он пристане, реците му шта видите из његовог погледа. „Ви желите да пружите емотивне, физичке и сексуалне комплименте.“ Ово је најбоље за парове који су у озбиљним везама. Требало би да имате фокус на истраживање тела вашег партнера, на то шта га узбуђује, шта му прија и на који начин највише воли да буде задовољен. А он би требало да то учини за вас, такоше, с обзиром да је поента Тантре да задовољство буде обострано.
Крајњи циљ

Један од највећих бенефита Тантре је тај да шири ужитак и појачава ваш оргазам. Ради се о долажењу до ивице потпуног задовољства, док се лагано „тетурате“ тачно пред сам пад преко ивице. Размислите о претходним Тантричким тактикама: Ви их уградите у све делове чина, а онда када сте близу оргазма, станите и дишите, гледајући се право у очи фокусирајући се на партнера. Уколико имате скалу од један до десет, када достигнете девет, обоје успорите али и даље са намером да пружате ужитак једно другом, али да не достигнете врхунац одмах. Слатко одлагање. „То је дивна ствар коју можете да радите. А и ако једно не може да издржи, и ипак доживи оргазам, то је потпуни у реду, пракса ствари чини савршеним.“