Протести и антипротести - коме је до рушења

03-05-2016 07:41:28 | | Б.Ј:/ mojenovosti.com |

Опозиција најављује протести - да власт у Републици Србској покушају промјенити на улици.

Тај сценариј промјене власти имали смо прилику видјети у Ираку, Либији, Сирији, Украјини.

Ко се ту усрећио - народ на кога се позива и позиција и опозиција сигурно је да није. Народ је тај који је крварио и у већем броју случајева који је изгубио и оно што је имао.

Само за разлику од набројаних држава, Република Србска има мање атрибута државе, па је код ње извођење сличних сценарија далеко опасније.

Опозиција која позива на протесте - која би до власти прије избора, била је раније на власти. По којим резултатима су познати. Колико су покренули нових фабрика, колико су запослили нових радника, колико су ојачали Републику Српску.

Неки од тих који позивају на промјене, су активно учестовлаи у предаји војске Републике Српске, односно преносу надлежности РС-а у области одбране.

Каква рјешења нуде сем што би да се дочепају власти. Кога нуди за Предсједника Републике Српске?

Који су то кандидати - успјешни привредниц - ко води успјешну фирму? Ако човјек није способан водити фирму са пар хиљада запослених, како ће да води државу са преко милион становника?

Власти Републике Српске требају да ураде све што је у њиховој моћи да Републику Српску воде јачању и разовју.

Зато народе србски, без обзира да ли сте незадовољни са власти или не, предлажемо да власт мјењате на изборима не на улици. Спасење за нашу држвау је у раду, саборности, а не у сукобима, раздорима.