Посланик једва нашао место за паркирање!

06-06-2016 11:54:07 | | / mojenovosti.com |

Београд, 6. јун 2016 - "Заштита и очување животне средине је обавеза сваког појединца. Као народни посланик желим да подстакнем и друге да се понашају одговорно према животној средини и зато на посао долазим бициклом. У том циљу покренућу иницијативу да се испред Дома Народне скупштине обезбеди паркинг простор за бицикле", најавио је Огњен Пантовић, народни посланик Српске народне партије у Скупштини Србије, поводом обележавања Светског дана заштите животне средине.



Пантовић, који је и члан Председништва СНП, каже да овим потезом жели да мотивише колеге посланике, али и све грађане, да у што већој мери користе бицикл као превозно средство.


"На тај начин утичемо на смањење нивоа загађења ваздуха издувним гасовима из аутомобила и осталих возила. Али пре свега, чувамо нашу животну средину и здравље наших суграђана", поручио је Пантовић који је један од најмлађих посланика у новом сазиву парламента.

Посланик СНП Огњен Пантовић за Видовдан каже да није нашао обележено место за паркирање бицикла те га је паркирао поред полицијске кућице, у тражењу места за паркирање бицикла код српске скупштине посланик је замало закаснио на заседање седнице.