Шампиони и даље заједно: „НИС“ и кошаркашки клуб „Партизан“ настављају сарадњу

26-11-2021 05:13:48 | | фото: © НИС/ vostok.rs |


Kомпанија НИС и Кошаркашки клуб „Партизан“ потписали су уговор о спонзорству, чиме је настављена успешна вишегодишња сарадња. Уговор су у Кући кошарке „Партизан“ у Београду потписали Кирил Тјурдењев, генерални директор компаније НИС и Остоја Мијаиловић, председник Кошаркашког клуба „Партизан“.


НИС и Кошаркашки клуб „Партизан“ негују дугогодишње партнерство које је 2013. године прерасло у генерално спонзорство компаније, чиме је НИС једном од најуспешнијих србских кошаркашких клубова дао „ветар у леђа“ за победе у домаћим и европским такмичењима. Оно што је заједничко компанији НИС и Кошаркашком клубу “Партизан” јесте спремност на изазове, шампионски и тимски дух, а наставком сарадње потврђена је оријентисаност ка истом циљу - остваривању најбољих резултата, као и да узајамно поверење и подршка неизоставно воде ка успеху.


„У спорту, као и у животу, победе су веома важне. Једна од најважнијих победа је могућност да сачувамо своје вредности упркос свему. Наше партнерство са Кошаркашким клубом „Партизан“ траје дуже од једне деценије и ми га пажљиво чувамо и унапређујемо из године у годину. Заједно смо прошли и лепе и тешке тренутке и срећни смо што ове сезоне поново можемо да се радујемо успесима и спортским победама. Желимо вам да ову сезону завршите онако како сте је и започели, шампионски. У нама ћете и даље имати поузданог партнера и верног навијача“, изјавио је Кирил Тјурдењев, генерални директор компаније НИС.

\"Нафтна


Остоја Мијаиловић, председник Кошаркашког клуба „Партизан“, рекао је да је обнова уговора за генерално спонзорство нешто што Партизану даје гаранцију да ће у будућности имати резултате какве очекује јавност и какви су у складу са циљевима у клубу.


„Сарадња НИС-а и Kошаркашког клуба „Партизан“ траје већ четрнаест година, а већи део овог спонзорства иде за развој млађих категорија. Kомпанија НИС је својим брендом Јазак подржала наш летњи камп у којем учествују наше млађе категорије, наша деца. То је јако важан део Партизана, то је оно по чему је наш клуб познат. Наши циљеви за наредну сезону су познати, а без подршке коју имамо од НИС-а годинама уназад тешко да бисмо их остварили. НИС треба да буде пример другим компанијама које послују на нашим просторима, јер је то друштвено одговорна компанија која улажући у спорт улаже у то да наша земља буде представљена у најбољем светлу у целој Европи и свету“, навео је Мијаиловић.

\"Нафтна


Кошаркашки клуб „Партизан“ је један од најбољих клубова на овим просторима, што доказују и резултати: 21 пут освајао је национално првенство, 16 пута национални куп, шест пута Јадранску лигу и једном Суперкуп Јадранске лиге. Партизан је освојио Евролигу 1992. године, што је највећи успех у србској клупској кошарци. Поред тога, кошаркаши „црно-белих“ су три пута тријумфовали у Купу Радивоја Кораћа, док су четири пута учествовали на „фајнал фору“ Евролиге. Кошаркашки клуб „Партизан“ је први кошаркашки клуб из Србије који је одиграо званичну утакмицу са NBA тимовима, у септембру 2009. године.