НИС у модернизацију „Змаја“ уложио више од три милиона евра

18-01-2022 06:53:17 | | фото: © НИС/ vostok.rs |

Једна од најпознатијих бензинских станица у Беогрдау у новом руху

Бензинска станица „Змај 1“, једна од најпознатијих у Београду, у потпуности је реконструисана, а у њену модернизацију компанија НИС уложила је више од 3 милиона евра.


Овај објекат налази се на ауто-путу Београд-Загреб и један је од најмодернијих у мрежи од више од 400 бензинских станица којима НИС управља у Србији и земљама региона. Тим поводом данас су ову бензинску станицу обишли заменик градоначелникa Београда, Горан Весић, генерални директор компаније НИС, Кирил Тјурдењев и директорка маркетинга и комуникација у компанији McDonald’s Србија, Десанка Ландауер.


Реч је о најмодернијем малопродајном објекту у мрежи компаније НИС и двадесет шестом објекту премијум бренда GAZPROM у Србији. Изграђена у складу са најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима, нова бензинска станица НИС-а опремљена је врхунском дигиталном технологијом и поседује пет „острва“ са двостраним мултифункционалним аутоматима за точење горива.


„Желим да се захвалим компанији НИС која наставља да инвестира у Србију. Желим да подржим свакога ко улаже у Град и ко жели да отвара нова радна места. Свако ново радно место је за нас важно и зато сам дошао овде да охрабрим НИС да наставе да инвестирају, а они ће у оквиру свог плана наставити да улажу како у Београд, тако и у Србију. НИС је нама добар партнер и свака инвестиција је важна“, истакао је овим поводом Горан Весић, заменик градоначелника Града Београда.


Генерални директор компаније НИС, Кирил Тјурдењев, навео је да, захваљујући инвестицијама у малопродају, НИС данас има једну од најмодернијих и највећих мрежа у целом региону:


„Од 2009. године у модернизацију наше малопродаје у Србији уложили смо више од 200 милиона евра. Ова улагања и надаље ће бити један од приоритета за НИС. Отварањем нове бензинске станице “Змај” истовремено јачамо наше стратешко партнерство са Београдом и доносимо најмодерније трендове у области малопродаје у Србију. У томе имамо снажну подршку наших партнера из Владе Србије и Града Београда“, истакао је Тјурдењев.

\"Кирил


Директорка маркетинга и комуникација у компанији McDonald’s Србија, Десанка Ландауер, изјавила је овим поводом:


„Претходне године смо отворили три нова ресторана и реновирали овај један ресторан који данас свечано отварамо и који је један од омиљених ресторана наших гостију. Жеља нас у McDonald’s-у је да будемо добар пословни партнер у заједници у којој послујемо, тако да смо улагањем у овај ресторан допринели развоју општине Земун, као једне од већих београдских општина. Наставићемо са развојем и ове године отвараћемо нове ресторане и нова радна места“, изјавила је Ландауер која се овим поводом захвалила компанији НИС на заједничком пројекту.

\"\"


GAZPROM бензинска станица „Змај 1“ шести је дигитални малопродајни објекат компаније НИС у Србији, који потрошачима нуди јединствено искуство кроз спој савремених технологија и иновативних решења у области малопродаје. Изграђена на месту некадашњег објекта бренда NIS Petrol, нови визуелни идентитет и најмодернији дизајн нове GAZPROM бензинске станице употпуњује понуда широке палете горива домаће производње као и пажљиво одабрани асортиман допунских производа који је потрошачима доступан у оквиру Drive Caf ресторана. Модерни амбијент који је већ постао препознатљив стандард у пословању премијум бренда компаније НИС додатно је обогаћен допунским садржајем, а по први пут у региону, у саставу малопродајног објекта компаније НИС налази се и McDonald’s ресторан. Најновија бензинска станица НИС-а, „Змај 1“, уједно је и пети малопродајни објекат у мрежи компаније на коме ће бити омогућено пуњење аутомобила на електрични погон.


Компанија НИС на тржиштима Србије и региона управља мрежом од преко 400 бензинских станица у два малопродајна бренда, NIS Petrol и премијум бренд GAZPROM. Поред Србије, НИС-ов премијум бренд бензинских станица, GAZPROM, послује на тржиштима Босне и Херцеговине, Бугарске и Румуније. Пажљиво одабраном понудом врхунских горива, допунског асортимана, као и сталним унапређењем услуге и производа, GAZPROM бензинске станице усмерене су на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача. На територији Града Београда НИС располаже мрежом од 63 малопродајна објекта у чији развој и модернизацију је компанија од 2009. године уложила више од 30 милиона евра.