Кадиров: Шолц се понаша као шизофреничар

18-05-2022 08:41:13 | | фото: © РИА Новости / Сергей Гунеев/ vostok.rs |


Председник Чеченије Рамзан Кадиров изнео је мишљење да се немачки канцелар Олаф Шолц понаша „као шизофреничар“, а не као шеф државе.


"Лидер Немачке се понаша као шизофреничар. Понаша се ... не као шеф државе. Не занимају га светска правила", рекао је Кадиров, говорећи на образовном маратону "Нови хоризонти".

Кадиров је такође покушаје земаља НАТО-а да униште културу Руске Федерације, да хероје наше земље предају забораву, назвао сатанизмом.



"Главни непријатељ за нашу државу је сатанизам. А оне (земље НАТО-а) чине све да нас раскомадају и убију нашу културу, да је потпуно униште. Да заборавимо своју историју, своје хероје. Видимо како руше споменике у Украјини и другде. Шта су у Пољској урадили са амбасадором? То су нељудски трикови, то је сатанизам“, рекао је Кадиров.

Он је напоменуо да председник Русије „дефинитивно води праву политику“, спречавајући ширење оваквих негативних појава у земљи.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.


Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti