РУШЕ ЈОЈ КУЋУ! Весна Змијанац у ТЕШКОЈ ДЕПРЕСИЈИ, кука и моли, не може да дође себи!

02-05-2017 03:19:21 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Позната србска певачица Весна Змијанац у последњих неколико дана преживљава нову драму. Таман што је нашла мир с унуком Реом, комшије са Букуље поквариле су јој идилу.

Наиме, позвали су је да јој кажу да су судски добили налог да се њена кућа на Букуљи налази на делу њиховог земљишта, те да ће морати да је сруше пошто желе да граде велико имање.
Она им је одмах показала папире да је купила тај део земљишта од претходног власника, али су јој објаснили да су они били у спору и да је тај део припао њима.
Весна је кукала и молила, нудила им новац у вредности мањег стана у Београду да откупи тај део од њих, али узалуд.
И даље су били упорни да баш на том делу земљишта граде кућу. Весна је због тога пала у велику депресију, плакала је данима и није могла да се сабере
Повукла је све своје везе да реши проблем, али и даље је немоћна јер закон није на њеној страни. Због депресије нигде не излази, никоме се не јавља, време проводи само са унуком, а када Николија има времена, труди се да је утеши и умири, иначе никог другог не жели да види поред себе.
Ипак, нада се да ће комшије пристати на износ који им је понудила, јер су јој рекли да ће ипак размислити, па ћу јој јавити у току месеца шта су решили.