НИС пружа нову прилику младим стручњацима

18-10-2022 03:28:07 | | фото: © НИС/ vostok.rs |

ТРЕЋА СЕЗОНА ПРОГРАМА „NIS ENERGY“

Вођена идејом да су млади стручњаци нова енергија и покретачи даљег развоја, компанија НИС започела је трећу сезону програма „NIS Energy“ који пружа прилику мастер студентима и дипломцима одабраних факултета да унапреде своја знања и запосле се у НИС-у. Заинтересовани се могу пријавити до 15. новембра слањем биографије путем линка https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-2.

За овај једногодишњи плаћени програм могу да конкуришу мастер студенти и они који су дипломирали на Машинском, Техничком, Технолошко-металуршком, Електротехничком, Рударско-геолошком факултету, Факултету техничких наука, Факултету организационих наука, Економском факултету, Саобраћајном факултету, Природно-математичком и сродним факултетима. Услов за учешће је да кандидати имају мање од годину дана радног искуства, да одлично познају MS office пакет, као и знање енглеског језика. На конкурсу ће бити изабрано 25 кандидата који ће са компанијом закључити Уговор о раду на одређено време у трајању од годину дана.

Изабране полазнике ће у фебруару 2023. године, када је планиран почетак нове сезоне, дочекати ментори који ће их подржати током упознавања са компанијом и колегама, те их усмерити у даљем професионалном развоју. Поред практичне обуке из своје области пословања, полазници ће бити у прилици да се упознају са свим делатностима НИС-а обилазећи нафтне бушотине, рафинерију у Панчеву, бензинске станице, као и да чују занимљива предавања о трендовима у нафтној индустрији. Након шест месеци рада, учесници програма ће добити прилику да раде на сопственом пројекту, а по завршетку програма и могућност запослења у компанији, уколико за то постоји обострани интерес.

Учешћем у програму „NIS Energy“ талентовани млади стручњаци добијају могућност да се придруже великом тиму компаније НИС који чини више од 11.000 мотивисаних професионалаца. У првој сезони програма учествовало је 15 кандидата и сви су запослени у НИС-у након истека програма, док је у другој сезони, која траје до фебруара 2023. године, одабрано 23 кандидата који својом енергијом доп