Слуцки: Европски парламент директни политички спонзор терористичке и укрофанацистичке хунте у Украјини

23-11-2022 02:48:55 | | фото: © РИА Новости / Павел Бедняков/ vostok.rs |


Резолуција Европског парламента, у којој се Русија помиње као „држава спонзор тероризма“, димна је завеса за рехабилитацију ратних злочина режима Владимира Зеленског, изјавио је председник Међународног комитета Државне думе и лидер ЛДПР-а Леонид Слуцки.


Европски парламент је данас усвојио резолуцију којом се Русија признаје као "држава спонзор тероризма".

„Резолуција Европског парламента, у којој се Русија помиње као `држава спонзор тероризма` је димна завеса за рехабилитацију ратних злочина режима Зеленског. У Стразбуру је усвојена веома изненада, тачно након таласа објава о погубљењу ненаоружаних руских ратних заробљеника које су обишле све западне медије“, рекао је Слуцки новинарима.



Русофобски опус ЕП нема правну снагу, његов главни задатак је да спречи смањење степена демонизације Русије, да спречи да истина о нацистичкој суштини власти у Кијеву пробије цензуру, навео је он.

"У ствари, Европски парламент је директни политички `спонзор` терористичке и укрофанацистичке хунте у Украјини. Русија се, напротив, бори против међународног тероризма у разним деловима света", додао је Слуцки.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.


Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti