Путин: Васпитање деце од стране мајки главна основа и темељ постојања Русије

26-11-2022 08:51:48 | | фото: © РИА Новости / POOL/ vostok.rs |


Русија није само територија, то су људи и њихова традиција, култура и историја која се преноси са генерације на генерацију, рекао је руски председник Владимир Путин
на састанку са мајкама војника, укључених у специјалну операцију.

„То није само територија, то су пре свега, људи. Њихова традиција, њихова култура, њихова историја која се преноси са генерације на генерацију и коју сви ми упијамо са мајчиним млеком“, рекао је Путин.

Данашњи догађаји у Русији су пут да се земља очисти и обнови, рекао је председник Владимир Путин.

„На прелазу из 2000-их у деведесете чинило нам се да ће све бити у реду, али се испоставило да није било тако“, рекао је Путин.

Васпитање деце од стране мајки је главна основа и темељ постојања Русије, то је цела историја земље, њена култура, традиција и поверење народа у будућност, рекао је председник Русије Владимир Путин.

"Желим да кажем да је најважнији ослонац ваш положај и како сте, нећу се плашити великих речи, како сте живели до сада, и како сте васпитавали своју децу. То је главна основа и темељ постојање Русије“, рекао је Путин на састанку са мајкама војника који учествују у специјалној војној операцији.
Он је нагласио да је реч о свим мајкама, а не само о присутнима на састанку.

"Не говорим само о вама, о присутнима, него уопште о мајкама, о нашим мајкама. То је главни темељ на коме стоји наша држава. То је цела наша историја, наша култура, наша традиција, то је поверење у будућност земље, поверење у наше победе у најширем смислу те речи, не само у оквиру специјалне војне операције“, рекао је председник.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.


Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti