Родитељи купили ДЕТЕТУ САНДАЛЕ ОД 1.200 ДИНАРА и одмах ГОРКО ЗАЖАЛИЛИ!

09-07-2017 11:59:58 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Лиса Конор мајка је двогодишње девојчице Есме, чије је крваво стопало фотографисала након шетње која је трајала само 30 минута. Наиме, дете је почело да се жали на болове у нози, а када јој је мама скинула сандале, имала је шта и да види – жуљеви су били толики да је цело стопало крварило.

- Моја ћерка је била у тоталној агонији. Нисам могла да поверујем да јој је крв око стопала, па носила их је једва пола сата. Муж ју је сат времена смиривао. Било је тужно, плакала је и није могла да престане да јеца - каже мајка уплакане девојчице.
Како тврди мама ове девојчице, сандалице су плаћене око осам фунти, дакле око 1.200 динара, када би се превело у српску валуту.
Када је објавила фотографије ћеркице на друштвеним мрежама, жени су се јавили и други родитељи, који су рекли да су имали исти проблем са сандалама, као и да су њихова деца била крвава због неудобне обуће.
– Надам се да се то више ником неће десити – рекла је мајка девојчице.
Из фирме која производи ове сандале мајци су рекли да желе да им донесе сандале како би евентуално утврдили у чему је проблем, будући да је ово први случај да детету крвари стопало.