ЗВЕР МЕЂУ ТЕЛЕФОНИМА: Објављен снимак Ајфона 8, камера ПОТПУНО НОВА, а постоји и ОГРОМНА ПРОМЕНА

09-07-2017 12:33:55 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Спремите се за нешто потпуно другачије.

 ОнЛеакс је објавио видео иПхоне-а 8 који је направљен по техничким спецификацијама и 3Д ЦАД сликама које су стигле из фабрике која производи чувени телефон, тврде творци овог снимка.

 
Што се изгледа уређаја тиче, све је ту – од екрана који прекрива предњи део уређаја, до нове дијагонале уређаја која сада износи 5.8 инча. Већи екран на иПхоне-у неће нужно повећати телефон. Ради се о сличној појави као код новог Самсунговог Галаxy-ја који има енормни екран, али мањи фактор форме.
Поређења ради, иПхоне 8 ће бити физички мањи од тренутно најјачег иПхонеа 7 Плус, док ће имати екран практично исте величине.
 
Такође, снимак показује да неће имати “хоме” дугме”, већ ће скенер за отисак прста бити уграђен испод дисплеја.
 
Шта је с камером?
 
Камера иПхоне-а 8 такође ће бити надограђена – уместо хоризонталне двоструке камере на коју смо навикли код иПхонеа 7 Плус, иПхоне 8 имаће двоструку вертикалну камеру. У њој је могуће видети Апплеов qуад-ЛЕД Труе Тоне флеш који се сместио између два објектива.
 
Зашто је дошло до те промене? Па, осим уобичајеног одговора који гласи ‘боље фотографије’, велику улогу у овоме случају вероватно игра проширена стварност коју је Аппле недавно најавио.
 
Прочитајте још: ОПРЕЗ! Ако вам стигне ОВАКВА порука на WхатсАпп, можете да ОСТАНЕТЕ БЕЗ НОВЦА!
 
Када је реч о величини, иПхоне 8 ће бити већи телефон у мањем кућишту, ако је веровати свим гласинама. Модел приказан у видеу је димензија 143мм x 71мм x 7.4мм.
 
Разлога због којих сматрамо да је ово коначна верзија иПхонеа је више. За почетак, извор видео-снимка одговоран је за многобројна разоткривања Апплеових телефона која су се испоставил као тачна.
 
Такође, телефон потврђује велику већину гласина које је потврдило више извора широм света.
 
Да ли ће овај иПхоне бити баш тај иПхоне који ће Тим Кук ускоро представити пред знатижељим фановима?
 
То заиста не можемо рећи са стопостотном сигурношћу. Једина и права потврда коју ћемо добити биће из самог Аппле-а. Надамо да ће овај занимљиви дизајн ипак бити оно што ћемо крајем године добити.