Ове предмете у кући сигурно имате, а они доносе лошу енергију

10-07-2017 01:33:53 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Одређене ствари које више не могу да испуне своју потпуну вредност и учине да вам живот постане много лакши морате одмах одстранити из свог окружења.

Толико пута смо до сада говорили о томе како је у фенг шуију најважније да кревет у спаваћој соби буде наслоњен узглављем уз чврст зид и постављен по средини уколико је могуће…

Међутим, постоји много елемената који се тичу духовног живота и сваке ситуације која нас у животу може задесити, али и свега што нас окружује.
Између свега осталог, ова филозофија је намењена проналажењу среће, животне хармоније и позитивне енергије која мора да постоји у вашем дому.
Одређене ствари које више не могу да испуне своју потпуну вредност и учине да вам живот постане много лакши морате одмах одстранити из свог окружења.
Посуђе и прибор за јело се готово увек везују за добро стање и енергију породице, док употреба поломљних и искрзаних шоља и тањира доводи до неправилног протока енергије, њеног прекидања и великих турбуленција у животу.
Прегледајте своје тањире, посуђе и додатни прибор за ручавање који је креиран од стакла или керамике и настојте да, колико год да сте везани за неки предмет, обавезно ослободите свој дом његовог присуства.
Како светски гуруи ове древне филозофије наводе, биљке из породице ружа које поседују бодље уносе негативну енергију и кваре све карактеристике идеалног фенг шуија. Ово важи и за кактусе, тако да је најбоље да се уместо за бодјликаве руже определите за биљке са обичним лишћем без икаквих оштрих врхова.
Улазна врата су, такође, један ако не и најважнији део наших домова, док црна врата, осим онда када су позиционирана према северу, отварају простор за неуспех и уносе лошу енергију у кућу на било којој другој страни вашег животног простора да се налазе.
Обавезно сазнајте на којој страни света стоје ваша улазна врата након чега, осим ако нијесу окренута ка северној страни, можете да их обојите неком веселом и ведром нијансом.
Црвена боја се, према фенг шуију, на улазним вратима везује за добру енергију и доноси срећу која путем њих улази у наше домове стварајући благостање.