Медведев: Евролидери не маре за сопствене грађане, да би угодили америчком господару, ови патуљасти владари спремни су на све да остану на в

04-02-2023 09:17:20 | | фото: © РИА Новости / Екатерина Штукина/ vostok.rs |


Становници Европе могу да жале што су сами изабрали своје лидере којима није стало до њих, рекао је Дмитриј Медведев, заменик председника Савета безбедности Руске Федерације.


"Не саосећам (са Европљанима). Треба да саосећамо са нашим народом у Донбасу и на другим територијама које су на удару нациста. Европљани треба само да жале што су изабрали такве бедне вође за себе“, рекао је Медведев у интервјуу новинарки Надани Фридрихсон, која је одговоре објавила на свом Телеграм каналу.


"Евролидери не маре за сопствене грађане. Да би угодили америчком господару, ови патуљасти владари спремни су на све да остану на власти. У исто време, обични грађани ЕУ плаћају санкције, снабдевање кијевског режима оружјем, подршку трговинским ратовима и блокадама, у правом смислу те речи“, додао је он.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.


Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti

Восток