Уништење и Хирошиме и Артјомовска оркестрирано од стране Беле куће

22-05-2023 11:34:21 | | © Russian foreign Ministry press service / TASS/ vostok.rs |

Портпаролка Министарства спољних послова Русије, Марија Захарова, истакла је да је украјински председник упоредио Хирошиму, уништену америчком нуклеарном бомбом, са Артјомовском на маргинама самита Г7 у Јапану

Портпаролка Министарства спољних послова Русије, Марија Захарова, истакла је да је званични Вашингтон уништио и Артјомовск (Бахмут) и јапанску Хирошиму, коментаришући поређење украјинског председника Володимира Зеленског - последице нуклеарног бомбардовања Хирошиме са непријатељствима у Артјомовску.


Она је истакла да је украјински председник „упоредио Хирошиму уништену америчком нуклеарном бомбом са Артјомовском” на маргинама самита Г7 у Јапану. „Браво, јер је Бела кућа оркестрирала обе ствари“, изјавила је Захарова на свом Телеграм каналу у недељу.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.

Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti

Извор: ТАСС