Путин уверен у тријумф Русије у Украјини

01-06-2023 07:30:38 | | Фото: Gavriil Grigorov/TASS/ vostok.rs |

Председник државе је напоменуо да Русија током специјалне војне операције брани „своју земљу, људе и вредности“, стога ће сигурно изаћи као победник.



Руски председник Владимир Путин не сумња да ће Русија победити у Украјини и постати гарант мира и безбедности за све народе.


Представник једне од изузетно великих породица изразио је поверење у победу Русије током састанка са председником на Међународном дану детета. "Знам да ће победа увек бити наша. Побеђиваћемо, недвосмислено, нема другог пута. И мислим да ће наша земља на крају бити гарант мира и безбедности за све народе, за све земље света, за све људе и за све земље. “, рекао је отац вишедетне породице одликована Орденом очинске славе.

„Тако је. Биће баш као што сте рекли. Апсолутно нема сумње“, сложио се Путин.

Шеф државе је истакао да Русија током специјалне војне операције брани „своју земљу, људе и вредности“, те да ће сигурно изаћи као победник. „Нема сумње, то се подразумева“, поновио је он

Путин је истакао да је војник имао прилику да напусти зону специјалне војне операције, али је одлучио да остане и да сада, након указане помоћи, жели да се врати у борбу. Сазнавши да је човек заиста спреман да настави да служи када буде здрав, председник је рекао: „Григорије Александровичу, чини ми се да сте већ урадили шта сте могли. Проверио сам, имате добро образовање и област специјализације. Ако желите да останете у систему Министарства одбране, ми то можемо лако решити, без сумње“, изјавио је руски лидер.

Он је напоменуо да је човек имао велику породицу и да нема потребе да се враћа директно у зону специјалне војне операције. „Дозволите ми да дам инструкције министру о томе. Лако ћемо испунити сваки ваш захтев, у то можете бити сигурни. И само желим да вам се захвалим на свему што радите, не само за своју породицу већ и за целу земљу, бранећи њене интересе“, закључио је Путин.