ЖУТИ ДВОЈАЦ ЖЕЛИ ОПЕТ ДА ХАРА: Новац грађана Развојне банке ујединио ЂИЛАСА И ПАЈТИЋА!

09-10-2017 07:58:04 | | / mojenovosti.com |

Некадашњи председник Демократске странке Бојан Пајтић, говорећи о предстојећим градским изборима, изненађујуће или пак врло оправдано и очекивано, изјавио је да би Драган Ђилас био "сјајан кандидат јер је био сјајан градоначелник Београда" и додао да би опозиција са њим имала веће шансе да победи на предстојећим београдским изборима!

Сада је више него извесно да ће Драган Ђилас бити кандидат за градоначелника јер и ове изјаве Бојана Пајтића говоре о томе да Ђилас демократе држи у шаци због послова везаних за Развојну банку Војводине, када је Демократска странка немилице узимала новац без покрића.
Према званичним подацима, Демократска странка је од Развојне банке Војводине узела кредит 360 милиона динара.
Прочитајте још:
Да би заштитио пајтосе из ДС-а, Ђилас је преко своје компаније "Мултиком" откупио дуг демократа од 50 милиона динара, да се не би активирала продаја станова функционера ДС којима су гаранотвали тај кредит. На тај начин дуг Демократске странке на себе је преузео Ђилас, очигледно да би своје дојучерашње пријатеље могао да држи у шаци.
Из датог се види да се још један Ђиласов посао исплатио како би добио подршку Пајтића и осталих из ДС-а, а све преко грбаче грађана Србије.
Иначе, послови Бојана Пајтића и Драгана Ђиласа, и узимање новца од грађана Србије преко Развојне банке Војводине, забележени су још у низу случајева где су они тим новцем подмиривали људе из политичког и медијског миљеа, који су им били потребни за њихов опстанак на власти.
Пајтић би изгледа да, ако је икако могуће, опет влада престоницом са Ђиласом, јер им досадашње лоповске акције и богаћење на рачун грађана Србије, нису били довољни. Можда су се сетили да је време да озбиљно размисле о припремама за летовање следеће године, па треба наћи начин да се прикупи новац за нови пут на Брионе, или, ако Бог да, неку егзотичнију, луксузнију дестинацију.
Подсетићемо на ситуацију коју је Ђилас оставио у градском буџету, а која је више него трагична! Он је наиме ојадио касу за око 800 МИЛИОНА ЕВРА!
Такви се сада подржавају, у нади да ће опет сести у удобне фотеље градских челника, правити се да раде добро за Београд, а испод руке и у своје џепове трпати милионе евра!