СНС: Шутановац и КОАЛИЦИЈА ЛОПОВА би поново да доведу Београд до банкрота!

14-01-2018 05:49:22 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Градски одбор Београд Српске напредне странке саопштава да ће Драган Шутановац и лоповска коалиција уложити енергију једино у пљачкање пуне градске касе и ширење мржње према Александру Вучићу и СНС.

Хохштаплери, преваранти и продужене руке Мишковића-Шутановац, Шапић, Ђилас, Лимунов потрчко Јеремић и пиштољџија Јанковић би поново, са својим лоповско-тајкунским стручњацима, да доведу Београд до банкрота.

Коалиција лопова би поново да направи дефицит од 20%, да задужи Београд за 1,2 милијарде евра, да отме преко 300 милиона динара од трудница, породиља и деце, да остане дужна 124 милиона корисницима социјалне помоћи и 255 милиона пензионерима.
Једини циљ Шутановца, Шапића, Ђиласа, Јанковића и Јеремића јесу врачарски пашњаци, скупи сатови, грчења у центру Беча, глисери, приватни авиони и дневнице.
Тим Србска напредна странка показује да се могу остварити снови о модерној престоници, овог пута руку под руку са грађанима који су укључени у функционисање града и чије су потребе и интереси на првом месту.
Зато на улицама Београда данас имамо 107 нових аутобуса, преко 1.500 нових паркинг места, уређене пешачке зоне у центру града, 200 сређених фасада и зато се Београд из дана у дан развија.