Жене ОДУШЕВЉЕНЕ - 10 минута за феноменалне обрве и то КОД КУЋЕ

15-01-2018 06:05:48 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Не бацајте паре на козметичарке јер обрве можете да средите саме код куће.

Свакодневно попуњавање обрва, поготово за девојке којима и нису нешто густе и дебеле, може бити потпуно гњаважа. Ујутро због обавеза многе жене не стигну да ставе пудер, а камоли да се замарају с обрвама. Ипак, обрве дају оквир лицу и важно је да су лепо обликоване.

Обрве обично боје козметичарке и то биљном бојом, међутим, тинејџерка Габриела Роблес постала је хит на интернету због бојења обрва код куће.
- Данас сам обојила обрве и тако сам била престрашена. Али, само једном се живи, ово морате да пробате - написала је у објави на Твитеру. Како наводи магазин Гламоур, Роблес
За почетак је обрве добро очистила и осушила, а изнад и испод обрва нанела је белу уљану боју како боја за обрве не би обојила и кожу. Овај корак никако не препоручујемо јер су боје за сликарство отровне за организам. Умјесто тога је боље искористи вазелин, неку масну крему или кокосово уље.
Након тога је нанијела боју за бркове и браду четкицом за обрве како би захватила сваку длаку. Чекала је пет минута да делује, мало опрала обрве водом и сапуном како би уклонила вишак и то је било то.
Резутат који је добила је заиста импресиван, али с таквим бојама треба бити опрезан како обрве не би изгледале превише вештачки.
На вама је да ли ћете се упустити у кућну авантуру или ћете се препустити професионалцу. Све у свему, изгледа јако добро!