ХАРИС ЈУ ЈЕ ИСМЕВАО ЗБОГ МАЛИХ ГРУДИ? Рада због дечка уграђује СИЛИКОНЕ! (ФОТО)

17-01-2018 06:38:46 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Условио је Харис?

Атрактивна певачица Рада Манојловић по свој прилици коначно је одлучила да увећа своје попрсје! Наиме, она је на инсистирање дечка Хариса Берковића одлучила да до лета посети естетског хирурга и за два броја увећа груди.

Иако се певачица плаши операције и како ће изгледати после тога, будући да су многе њене колегинице претерале у величини, ипак је решила да стави силиконе јер јој дечко стално говори да је смешна с малим грудима.
- Откад је Рада крочила на домаћу музичку сцену, адут су јој биле дуге ноге, енергија и добар глас. Никад није имала комплекс од тога што нема бујно попрсје, иако су јој многи говорили да би с тим била права секс-бомба. Падало јој је на памет да се подвргне пластичној операцији, али никада није имала довољно храбрости за тај корак. Желела је и нос да смањи, али се плаши таквих интервенција - прича извор и додаје да је фолкерка променила мишљење на наговор свог дечка.
- Она Харису одговара у сваком погледу, али више пута јој је набацио да би с већим грудима била боља риба. Стално јој понавља: „Дај, бре, Радо, смешна си с малим си*ама, равна си ко даска. Мораш мало да их увећаш. Мораш због мене.“ Рада се раније смешкала на његове речи, али касније је све то озбиљно схватила. Када му је саопштила да би до летње турнеје увећала груди за два броја, он се одушевио. Иначе, она и даље брине и плаши се због захвата, који је прилично болан, па се консултовала с неким пријатељицама и колегиницама које су прошле кроз све то. Свесна је да би после операције изгледала лепше и била задовољнија, а притом би добила више самопоуздања - каже један фолкеркин пријатељ.
Рада Манојловић није поборник драстичних промена, али тврди да против корекција нема ништа против. Често је незадовољна својим физичким изгледом и радо би урадила неке промене на себи у границама нормале.
- Причало се да сам допунила горњу усну, али то није тачно. Обратите пажњу како само прецртам горњу усну оловком. То је срамота колико је прецртам. Свашта бих мењала на себи, никад нисам задовољна собом. Нисам неко ко је за радикалне и драстичне промене, али што да не малкице - рекла је недавно певачица.