ВЕЉКО ЈЕ УСПАНИЧЕН ОДВЕЗАО: Сека Алексић ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ!

21-01-2018 11:44:40 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Певачица се онесвестила, па је одмах одвезена код лекара.

 Сека Алексић последњих месец дана је занемарила своје здравље. Поред наступа, почела је с ударним тренинзима пред концерт у Арени, слабо једе, а све то је довело то тога да хитно заврши код лекара.

 
Опште је познато да се Сека сваком пројекту посвети у потпуности, али то је овог пута могло да је кошта здравља.
 
Она је недавно завршила у болници јер се онесвестила на тренингу. Када се онесвестила, Вељко јој је одмах притрчао у помоћ и одвео је код лекара.
- Тога дана Сека је од раног јутра имала обавезе. Ишла је на састанке везане за концерт у Арени, приводила припреме око новог спота за песму “Фолирант” који ће публика ускоро видети, а затим се посветила тренингу. У току дана је појела само једну јабуку, а како је јурила, потпуно је заборавила на храну. Већ на почетку тренинга јој је било лоше, али она је то занемаривала. Како Вељко стално са њом тренира, рекао јој је да би било боље да прекину и да се одмори, али она није желела да одустане. У једном тренутку се само онесвестила - каже извор који је упућен у причу, и додаје:
- Вељко јој је одмах притрчао у помоћ. Чим се онесвестила, дао јој је воду и шећер, сместио је у кола и одвезао у једну приватну клинику где се њих двоје иначе лече. Сека је све време викала да ће бити добро, али он није желео да је слуша. Лекари су одмах урадили све потребне анализе да би установили због чега јој је позлило. Дошли су до закључка да је Секи пао имунитет па су јој одмах дали инфузију. Рекли су јој да мора да води рачуна о свом здрављу и да без обзира на обавезе не сме да заборавља на оброке.