Свијет у ком жене неће дјецу, а будале напредују: Огорчена изјава глумца хит на интернету!

12-02-2018 09:19:48 | | http://pozitivanstav.com/ mojenovosti.com |

Где се мушкарци и жене већ одавно не разликују, и где се све то назива слободом избора, али они који изаберу другачији пут бивају жигосани као ретардирани насилници?
Глумац Кијану Ривс већ неколико пута је одушевио јавност , пре свега својом скромношћу – он се вози јавним превозом, а онда и великодушношћу – велики део својих хонорара даје у добротворне сврхе.
Његови Фејсбук постови су у последње време веома популарни, а ми смо се присетили једног који је буквално запалио интернет:
“Не могу да будем део света где мушкарци облаче своје жене тако да покажу све што би требало да буде драгоцено. Где не постоји образац части и достојанства, и где се не можемо ослонити на оне који кажу “Обећавам”.
Где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу.
Где будале верују да су успешне у аутима својих очева, и где очеви имају мало моћи и покушавају да докажу да сте нико и ништа.
Где људи лажно изјављују да верују у Бога са чашом ракије у руци, и са мањком било каквог разумевања своје религије.
Где се љубомора сматра срамотном, а скромност је мана.
Где су људи заборавили на љубав, али трагају за савршеним партнером.
Где момци троше новац својих родитеља у ноћним клубовима, имитирајући примитивне звукове, а девојке се због тога заљубљују у њих.
Где се мушкарци и жене већ одавно не разликују, и где се све то назива слободом избора, али они који изаберу другачији пут бивају жигосани као ретардирани насилници?
Ја бирам свој пут, али штета је што не налазим разумевање у људима међу којима сам највише желео да га пронађем”, написао је глумац.