Семинар Управљање корпоративном репутацијом

19-02-2018 11:11:59 | | Pro Public д.о.о./ mojenovosti.com |

Репутација је важна за организације јер је нематеријална вриједност која ствара баријере конкурентима. Јака репутација компаније указује на то да су производи и услуге које та компанија нуди квалитетне, као и то да је компанија одговорна и да ће задовољити клијенте. Вриједности обликују идентитет подузећа као и његове карактеристике.
Како управљати репутацијом и на који начин повећати репутацију компаније можете да научите на једнодневном семинару “Управљање корпоративном репутацијом” коју организују Центар за бољи квалитет живота, Јеврејски културни центар „Арие Ливне“ и Pro Public д.о.о.
Предавач је Милица Костић Станковић, шеф катедре за маркетинг, односе с јавношћу и корпоративне комуникације Факултета организационих наука, Универзитета у Београду.
Семинар ће се одржати 01.03.2018. године у просторијама Јеврејског културног центра "Арие Ливне" у Бањалуци, ул. Гавре Вучковића 2, у периоду од 12:00-19:00ч
Семинар је намијењен највишем и средњем нивоу менаџмената јавних и приватних предузећа, министарстава, јавних установа и локалних самоуправа.
Котизација износи 89,00 КМ, а у цијену котизације су урачунати материјали, ручак, кафа, вода и сокови.
Рок пријаве за учешће је 23.02.2018., а рок за уплату котизације 27.02.2018. Молимо Вас да не вршите уплату котизације без уредне пријаве организатору, ради боље евиденције полазника. Пријава је обавезна због ограниченог броја мјеста.
У прилогу Вам шаљемо опис семинара и пријавни образац. Испуњен пријавни образац шаљете на маил propublicbl1@gmail.com
За све додатне информације контактирајте координатора семинара Весну Рачић, на број 065/850-300