Једна од најљепших жена на свијету запросила дечка: Он јој рекао не

23-02-2018 09:34:23 | | srpskacafe.com/ mojenovosti.com |

Глумица Кели Брук запросила је свог дугогодишњег дечка Џеремија Парисија, а он ју је одбио, открила је у интервју за магазин ОК.

За разлику од многих жена које мјесецима чекају да их партнер запроси, енглеска глумица Кели Брук решила је да “ствари узме у своје руке”.

Она је прекршила традицију, која налаже да мушкарац треба да постави чувено питање, те је запросила свог дечка Џеремија Парисија, а он ју је одбио.

Глумица, за коју научници тврде да има најсавршеније тијело на свијету, испричала је у интервјуу за магазин како ју је након питања ућуткао и замолио да то не ради у јавности.

– Кад смо били у Антигви, гледајући залазак сунца упитала сам Џеремија хоће ли да ме ожени, али он је рекао да будем тиха јер су људи око нас – открила је.

Лијепа глумица је потом објаснила да иако жели да има дјецу, она још увијек нису приоритет у њеном животу.

– Па шта и ако не будем имала дјецу, није крај свијета. Волим свој живот и морала бих да се одрекнем много тога да бих имала дјецу, тако да ми то није прво на скали – казала је глумица, те истакла да јој је жао што се није остварила у улози мајке док је била млађа.

Глумица Кели Брук и њен дечко, италијански манекен и фитнес тренер Џереми Парис заједно су око двије и по године, а у контакт су ступили тако што је Кели од њега затражила савјет за вежбање.

Они су више пута у медијима говорили да су се прво чули путем Скајпа, шест мјесеци прије него што су се срели.

У интервјуу који је дала у мају прошле године Кели је открила “да је веома вољена и да се ствари са Џеремијем одлично одвијају”.