Давидов отац: - Господо, копате своју "раку" све дубље и дубље!

05-05-2018 08:55:13 | | www.rtvbn.com/ mojenovosti.com |

Давор Драгичевић рекао је вечерас како до дана данашњег ниједна институција није урадила ништа по питању истраге о смрти Давида Драгичевића.

"Ја Давор Драгичевић, Правда за Давида нећемо отићи са Трга док не буде правда" казао је Давидов отац пред окупљеним Бањалучанима, који су се окупили вечерас у Бањалуци.

Он се обратио и Предсједнику РС, који је казао како институције РС треба да дају одговоре у вези са свим нејасноћама а не да се то дешава на трговима и улици.
"Милорад је данас својом изјавом увукао политику. Одсад ћемо и ми тако. Ниједан посао нису урадили до данас, ниједну процедуру нису испоштовали..ништа...Господо, наш Стразбур је све ближе" рекао је Давор Драгичевић.
Он се осврнуо и на саопштење МУП-а РС.
"Само вас молим да издајете ваша саопштења, она копају вашу раку све дубље и дубље..Ми смо људи, ми смо достојанство..Ја десетог говорим у скупштини, 11. маја ћу рећи овдје на Тргу кога треба ухапсити. Њих да сте ухапсили ми бисмо били поносни. Пљачка у кући је монтирана, овај злочин је дуго планиран, ускоро ће то сви знати.Погледајте колико нас је, превише нас је. Ми има дајемо вријеме да изаберу свој пут. Дао сам вам 6-7 имена саучесника а ништа нисте радили. Више вам нећемо давати имена, а до када ћемо чекати то ћемо ми одлучити " рекао је он.
Ово је било једно од већих окупљања Правда за Давида у Бањалуци.
Након обраћања Давора Драгичевића, пуштена је Давидова пјесма "Клинац у гету".