Кија је синоћ на Ташу била главна звијезда

24-06-2018 02:04:33 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

СКАНДИРАЛИ ЊЕНО ИМЕ НА КОНЦЕРТУ ЈАЛЕ И БУБЕ: Кију на Ташу јурио СТАМПЕДО ФАНОВА

Популарни двојац Јала Брат и Буба Корели вечерас наступа на дупке испуњеном Ташмајдану, где су се сјатиле хиљаде њихових фанова, али и бројне јавне личности међу којима су и звезде ријалитија "Задруга".Њихов спектакуларни концерт није желела да пропусти победница "Задруге" Кристина Кија Коцкар, која је на Ташмајдан, где су сви који су је срели скандирали "Кија до победе!", дошла у друштву најбоље пријатељице из ријалитија Ане Кораћ, Милана Милошевића, Сање Станковић и Јоване Томић Маторе.- Нон стоп сам активна, на триста сам страна, уопште се нисам одморила, али све су то слатке муке - рекла је Кија за Пинк.рс, а потом открила да ли је у комуникацији са супругом Слобом Радановићем.

- Послао ми број, али ми то није стигло, па ме је после позвао да ми каже да ми је послао број... Али, после тога се нисмо чули - открила је Кија.Она је, такође, истакла да је преузбуђена због концерта Јале и Бубе, као и да је у рекордном року заволела све њихове хитове.
- У Задрузи смо их нон стоп слушали и заволели, њихове песме су нам биле химне. Момци су хитмејкери, праве заиста право лудило - рекла је Кија.