виндовс 10 може да вам шаље подсетнике, ево и како

27-08-2018 07:17:53 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Постоји низ апликација које можете да употребите како би вас Wиндоwс 10 подсећао на састанке, рођендане и друге важне годишњице, као и све остало што вам је важно. Међутим, вероватно нема боље од дигиталног помоћника Цортане. Ево како то функционише.

Ако нисте искључили Цортану, опција Суггестед Таск би требало да буде активна по почетним подешавањима. Ако јесте, проверите да ли сте Цортани омогућили приступ вашим комуникацијским информацијама.
То можете да урадите ако отворите Сеттингс, па Цортана и затим Пермиссионс & Хисторy. Кликните на Манаге тхе информатион Цортана цан аццесс фром тхис девице и проверите да ли је укључена опција Цонтацтс, емаил, цалендар & цоммуницатион хисторy.
Проверите да ли је укључена и опција Суггестед таскс.
На таскбару покрените Цортану, па кликните на сличицу Нотебоок на левој страни. Пребаците се на таб Манаге скиллс, скролујте до Суггестед таскс да ли су укључени (клизни прекидач и кућица).
Потом треба да повежете са Цортаном сервисе е-поште коју желите да користите.
Отворите опет Нотебоок па Манаге скиллс. Кликните на Цоннецтед сервицес. Одаберите Оффице 365, Оутлоок.com, Гмаил или Кноwмаил, у зависности од тога коју пошту корисите. Пратите упутства како бисте повезали свој кориснички налог.
Кад завршите Суггестед Таск биће спремни за коришћење и Цортана може да вас подсећа на обавезе и задатке, пише Маке Усе Оф.