МАЛА ЈАНА ЈОЈ ЈЕ БИЛА СВЕ: Јелена Марјановић би данас прославила 35. рођендан

29-08-2018 03:58:49 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Током тог трагања упознала је Зорана Марјановића, касније супруга, музичког продуцента, који је са својом породицом живео неколико кућа даље. Након неколико година везе удала се за њега и прешла да живи у његову породичну кућу.

У браку са њим добила је ћеркицу, коју је, како сви њени познаници и дан данас причају, волела више од свега. Од музичке каријере Јелена се удаљила након рођења ћеркице. Ипак, неколико година касније љубав према музици навела ју је да крене са плановима за повратак естради.
Међутим, 2. априла 2016. године, дан након што је снимила две строфе своје, испоставиће се касније, последње песме, Јелена је убијена. На свега неколико стотина метара од места где је стајала њена петогодишња ћерка.
Истрага њеног убиства трајала је чак 15 месеци. Месецима након певачицине смрти није било ухапшених, а чини се ни осумњичених за злочин. А онда, 15. септембра прошле године, испред куће у којој је живела ухапшен је њен супруг Зоран Марјановић.
Против њега крајем јуна ове године подигнута је оптужница због сумње да је убио своју супругу Јелену. Марјановић је пуштен на слободу, на којој чека даље кораке институција.