Погледајте како је протекао кастинг за највећи модни догађај NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

28-10-2018 05:38:19 | | ABC Models Mgmt Internatonal / mojenovosti.com |

Ближи нам се најгламурознији модни догађај 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, на којем ће своје колекције представити афирмисани босанскохерцеговачки дизајнери, као и гости из Србије, Црне Горе и Хрватске.

Поводом овог највећег модног догађаја, који организује Удружење манекена и модних креатора БиХ данас је од 14-18ч одржан кастингу Панорамској сали хотела Хиллс на Илиџи.

Кастингу је присуствовао велики број дјевојака и младића из цијеле Босне и Херцеговине. Дјевојке које су дошле на кастинг морале су бити природне, без шминке. Стручне очи модних зналаца бирале су између двјестотињак манекена, међу којима је било много занимљивих лица, којима се поред прилике да учествују на NIVEA BH Fashion Week-у нуди прилика да отпутују у иностранство и тамо граде каријеру.

Модна агенција ABC Models Management International, која је 2015.године добила признање у Женеви за најбољу модну и манџмент агенцију у Источној Еуропи, је извршни продуцент овог највећег модног догађаја у БиХ.
Стога, наступ на бх седмици моде свакако представља престиж како за моделе, тако и за модне дизајнере, фризере, make-up artiste.
..
До тада, погледајте каква је атмосфера владала на кастингу.