Alta Sopping Centar домаћин треће вечери 41.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo (ФОТО)

17-11-2018 07:38:46 | | / mojenovosti.com |

Alta Sopping Centar domaćin treće večeri 41.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji je trajao tri dana, nakon odličnih modnih revija u hotelu “Hills” Sarajevo, nastavio je s modnim revijama u . Alta Shopping Centru pod nazivom „Alta shopping night“. Poznati modni brendovi sinoć su pokazali koji će modni trendovi vladati krajem 2018.godine. Noć je otvorio Juventa Sport, koji je predstavio veliki izbor sportske opreme za individualne i grupne sportove. Za kratko vrijeme, sa 36 prodajna objekta preuzeo je veliki dio tržišta u saradnji sa vodećim svjetskim brendovima, kao što su Adidas, Nike, Reebok, Puma, Asics, Kelme i drugi. Sa više od 20 godina postojanja, P.S. Fashion prepoznatljiv kakav jeste, ne
41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, који је трајао три дана, након одличних модних ревија у хотелу “Hills” Sarajevo, наставио је с модним ревијама у . Alta Shopping Centru под називом „Alta shopping night“. Познати модни брендови синоћ су показали који ће модни трендови владати крајем 2018.године.

Ноћ је отворио Јувента Спорт, који је представио велики избор спортске опреме за индивидуалне и групне спортове. За кратко вријеме, са 36 продајна објекта преузео је велики дио тржишта у сарадњи са водећим свјетским брендовима, као што су Адидас, Нике, Реебок, Пума, Asics, Kelme и други.

Са више од 20 година постојања, P.S. Fashion препознатљив какав јесте, не оставља могућност да га “побркате” са било којим другим брендом. Заљубљен у моду, посвећен жени, присутан је у више од 100 продајних објеката под слоганом - Јер вам добро стоји!
Много ретро утицаја нуди Deichmann, много викторијанске инспирације, као и cuber punka преселило се у креације које ћете носити. Обућа је екстравагантна и упадљива. Combo чизме, чизме чарапе, модели са повишеним гуменим платформама су једноставно “must have” ове сезоне.
New Yorker са преко 1000 радњи у 40 земаља, једна је од водећих компанија у одјећи за младе. У својим радњама нуде познате брендове као што су FSBN, FB SISTER , AMISU и SMOG, али нуде и широку понуду аксесоара.

Њемачки произвођач анатомске обуће -BIRENSTOCX- своје дугогодишње искуство преноси са једне генерације на другу од 1774. искуство у изради обуће и традиционално знање гарантује вам висококвалитетну, те најбољу израду обуће у Њемачкој.
Дого окупља групу креативних умова, овисних о дизајну и боји, који су мотивисани срећом и задовољством купаца. Њихова филозофија је пружити клијентима изванредан спој свјежег дизајна и разумних цијена. Вегански и ручно рађени производи из њиховог асортимана својим корисницима нуде стил живота и начин изражавања.

Како би и мушки дио публике, сазнали шта је ИН ове сезоне, била је и модна ревија ексклузивног турског модног бренда за мушкарце Јеордие'с. Из сезоне у сезону, овај модни бренд представља колекције у складу са свјетским трендовима одјевања. Широки асортиман мушке конфекције уз добре цијене, изузетног квалитета је оно на што смо навикли код Јеордие'с-а.

Вестидо као ексклузивни извор моде, синоћ је поручио да се не бојимо бити другачији.
Extreme Intimo прича почиње 1992. године са јасном визијом. Верују да оно што иде директно на нашу кожу мора бити фино и мекано, неуморно креирамо богат и разноврстан асортиман аутентичног доњег веша, програма за спавање и плажног програма.
Пенти је препознатљиви бренд настао у Турској, а у Босни и Херцеговини постоји већ од 2011. године. Бренд је који прати свјетске модне трендове, те нам свакодневно доноси нове линије женског рубља, чарапа за жене и дјевојчице, као и мушкарце, а не смијемо заборавити споменути и спаваћи, спортски, те програм за плажу.
Што год одабрали, једно је сигурно – у WЕРККОЛ- Интима трговинама ћете пронаћи велики избор висококвалитетног женског рубља, домаће производње које ће вам омогућити да се осјећате угодно и сензуално у сваком тренутку.
Све су то изнијели манекени модне агенције АБЦ Моделс Мгмт Интернатионал, која је извршни продуцент овог великог модног догађаја, а у организацији Ундружења манекена и модних креатора БиХ.
Претходних вечери представили су се познати дизајнери из БиХ и иностранства, као што су Емина Хусеџиновић Ибрахимовић, Теа Зубовић, Нина Дуловић из Црне Горе, Мелина Ајановић из Њемачке, Jasmine by Nerma, Хелена Бељо…
За естетски дио припреме све три вечери били су задужени Академија Жељко Бања Лука, Академија Брезар Сарајево, Фризерски салони Огледалце и Меxx, Студио Дијана С те Академија за обуку шминкерица Master Class BiH.