Лепота и хуманост на делу

26-01-2019 06:39:07 | | / mojenovosti.com |

Удружење Европска иницијатива пословних жена, Сигурна кућа и Kућа кластера организовали су у Нишу хуманитарну модну ревију са циљем да се средства донирају Сигурној кући и употребе за оснаживање штићеница.

Под паролом "Оснажена" шетале су у улози манекена познате жене, функционерке, предузетнице, политичарке, новинарке, професорке, докторке.

Једна од учесница је и Јелена Жарић Kовачевић, народна посланица из Ниша.


'' Јака жена је економски независна, самостална, она која има могућност да изабере професију, партнера и хоби. Увек се радо одазовем активностима хуманитарног карактера, а осим доброг дела, добро смо се и забавиле. Да би ревија била комплетна, помогли су нам и мушкарци који су, узевши учешће, показали подршку и дали подстрек да и даље радимо на оснаживању жена.'' - каже Јелена Жарић Kовачевић.

'' Ниш је град коме фали више оваквих дешавања, са којих ће се послати порука против насиља, а истовремено прикупити средства како би штићенице Сигурне куће добиле прилику да почну живот из почетка, осамостале се и смело крену у посао. Захваљујући креаторки Милви Игњатовић укључила сам се и дала свој допринос носећи и њене моделе.''. - наводи посланица.

И. Трајковић