ПАЛМА : ТАКОЗВАНО НЕЗАВИСНО КОСОВО ЈЕ ИЗГУБИЛО ВЕЋИНУ У МЕЂУНАРОДНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА

23-09-2019 03:38:47 | | / mojenovosti.com |

„Косовски Албанци неће да предају захтев за чланство у ИНТРЕПОЛ – у за овогодишњу Скупштину ИНТЕРПОЛ –а у Чилеу, не зато што не желе, већ знају да ће да изгубе на гласању, јер више немају већину. Некада су они и државе које им помажу кршили међународно право, јер су доносили одлуке већином гласова, а не по међународном праву, што данас више не могу“, изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостујући на ТВ Пинк. „Председник Србије Александар Вучић и министар спољних послова Србије Ивица Дачић бораве у САД где ће заједно радити и борити се за Србију и ја очекујем по њиховом повратку из Њујорка да ће бити још земаља које ће повући признање једнострано проглашеног такозваног независног Косова“, каже Марковић.“Ми знамо да Немачка, Француска, Велика Бритања неће променити свој став када је у питању Косово и Метохија зато што су они били уз САД главни организатори бомбардовања Србије 1999. године и они желе да НАТО агресију оправдају преко статуса такозваног независног Косова“, рекао је Марковић гостујући на ТВ Пинк.
„Косовски Албанци неће да предају захтев за чланство у ИНТEPПОЛ – у за овогодишњу Скупштину ИНТЕРПОЛ –а у Чилеу, не зато што не желе, већ знају да ће да изгубе на гласању, јер више немају већину. Некада су они и државе које им помажу кршили међународно право, јер су доносили одлуке већином гласова, а не по међународном праву, што данас више не могу“, изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостујући на ТВ Пинк. „Председник Србије Александар Вучић и министар спољних послова Србије Ивица Дачић бораве у САД где ће заједно радити и борити се за Србију и ја очекујем по њиховом повратку из Њујорка да ће бити још земаља које ће повући признање једнострано проглашеног такозваног независног Косова“, каже Марковић.“Ми знамо да Немачка, Француска, Велика Бритања неће променити свој став када је у питању Косово и Метохија зато што су они били уз САД главни организатори бомбардовања Србије 1999. године и они желе да НАТО агресију оправдају преко статуса такозваног независног Косова“, рекао је Марковић гостујући на ТВ Пинк.
„Албанци лобирају неке Србе на Косову и Метохији да на ванредним парламентарним изборима 6. октобра гласају за неку наводно „српску“ листу под називом „Слобода“. Ту листу воде послушници Рамуша Харадинаја, Хашима Тачија и Фатмира Љимаја и они ће радити за њих. Међутим Срби на Косову и Метохији знају да је њихова база Београд, да без Београда не могу да живе, да их Београд никада неће издати, да Београд финансира не само плате, већ и инфраструктуру и све остало. Позивам све Србе на Косову и Метохији да гласају за Српску листу, јер тиме гласају за Србију,а не за албанске терористе“, нагласио је Марковић.
M.H.
фото : Принтскрин/Тwиттер