ПАЛМА: ГЛАСАЈТЕ ЗА СРПСКУ ЛИСТУ

04-10-2019 03:53:07 | | / mojenovosti.com |

“Позивам Србе на Косову и Метохији да масовно изађу на парламентарне изборе на Косову и Метохији у недељу 6. октобра и гласају за кандидате Српске листе који се налазе под редним бројем 135 гласачког листића. Важне су две ствари. Прва је да сви Срби гласају за Српску листу јер тиме гласају за своју државу Србију, за опстанак и за јединство. Друга је да Срби масовно изађу на изборе у максималном броју, јер онај ко не изађе даће глас листама ОВК, а то су све албанске листе и једна на којој се налазе Срби по националности, али Албанци по размишљању. ”, изјавио је данас председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

“Албанци и део међународне заједнице чине све да разним манипулацијама доведу на власт оне Србе који подржавају ОВК листе, а они могу добити гласове само од Албанаца и од Срба који не изађу на изборе, јер ће њихове гласове Албанци попунити. Глас за Српску листу је глас за Србију, а глас против Српске листе је глас за ОВК. Албанци су прво забранили да се гласа са србским документима, а онда су забранили спотове Српске листе, али дозволили емитовање спота оне друге листе Срба која се обраћа на албанском језику. И трећи корак ће бити да ће Албанци сами гласати уместо Срба који не изађу. Прва два корака нисмо могли да спречимо, али овај трећи можемо тако што ће сви Срби масовно изаћи и заокружити број 135 и Српску листу и тако неће оставити могућност да се њиховим гласом манипулише. Ако не изађете на изборе, то је као да сте гласали за Харадинаја, Љимаја, Весељија и остале ратне злочинце.

Изласком на изборе и гласањем за Српску листу Срби ће помоћи прво себи, а онда и држави Србији, председнику Александру Вучићу и шефу дипломатије Ивици Дачићу који се свакодневно тешко боре да се у предстојећем дијалогу створи што боља позиција за Србију и србски народ и да се максимално помогне Србима на Косову и Метохији. И тако ће свих 10 посланика у Скупштини Косова бити из Српске листе, односно Срби по националности и по размишљању, за разлику од оних других, који се само презивају на “ић”, а остало све је албанско. Зато, Јединствена Србија подржава Српску листу. Браћо Срби, ово су веома важни избори, сви изађите у недељу и сви гласајте за Српску листу”, поручио је Марковић.

M.H.