Палма предлаже измену Пословника Скупштине Србије

28-11-2019 04:42:38 | | / mojenovosti.com |

„Ниједног од посланика из опозиције још нисам чуо у Скупштини Србије да, када се предложи неки закон, да они кажу „моја партија и ја као опозиционар имам бољи предлог“. Не. Њихови програми су да насилно улазе у институције, да туку жене, да пале књиге и на тај начин стварају ружну слику о Србији која одлази у свет и то може да смањи број заинтересованих инвеститора, који би могли да помисле да је у Србији политичка нестабилност. А у Србији постоји и политичка стабилност и економска сигурност. И ја сад питам део опозиције који бојкотује рад парламента „како то да никада не закасните да одете на благајну да подигнете дневнице и плату,а не радите“. Може ли то у било ком граду у Србији или било где у свету да не идете на посао, а да вам послодавац да плату. Они кажу „то је наше право по пословнику“.

Тај пословник мора да се измени и то ће бити мој предлог. Ко је од посланика стално запослен у Скупштини Србије, а три дана не дође на посао и за то нема оправдање од лекара или ако не оправда изостанак због неке више силе, тај остаје без посла“, изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма на трибини Јединствене Србије у Народном позоритшу у Шапцу, којој је присуствовало више од 500 грађана Шапца. „Ако хоћеш да радиш и ако знаш шта су ти приоритети и ако знаш како се паре зарађују, онда тај град или та општина имају добру будућност“, поручио је Марковић и додао да је Јединствена Србија породична партија чији су симболи отац, мајка и деца.

Трибина је организована поводом редовне Изборне скупштине Градског одбора Јединствене Србије у Шапцу, на којој је за председника изабрана дипломирани правник Милица Васић. Трибини су присуствовали и потпредсеници Јединствене Србије и народини посланици, Војислав Вујић и Ђорђе Косанић, портпарол Јединствене Србије, Живота Старчевић, председница Градског одбора СПС – а у Шапцу, Маја Милићевић и председник Поморавског окружног и Градског однора СПС –а у Јагодни и начелник Поморавског округа Горан Милосављевић.

M.H.